Tko smo?

Karate klub Hercegovina – Zagreb registriran  je u Zagrebu 2002. godine radi promicanja sporta i zdravoga života među mladima te poticanja i razvitka vrhunskoga karatea.

Naš osnovni cilj djelovanja i ideja vodilja

Misija

Promicanje i razvoj sporta i karatea, zdravog načina života među svim dobnim skupinama te poticanje i razvoj vrhunskoga karatea, uz poseban naglasak na obrazovanje i osobni razvoj članova kluba na dobrobit društva i zajednice.

Vizija

Postati vodeći klub u Republici Hrvatskoj i jedan od najznačajnijih klubova u regiji na području organizacije, infrastrukture, postizanja vrhunskih sportskih rezultata i stručnoga rada te uključivanje što većega broja mladih u rad Kluba.

Od samih početaka, pa tako i danas, Klub je otvoren za sve koji su zainteresirani za bavljenje karateom i sportom općenito kako na profesionalnoj tako i na rekreativnoj razini, jednom riječju - za sve ljude dobre volje. Karate klub Hercegovina- Zagreb punopravan je član Hrvatskog i Zagrebačkoga karate saveza.

Važno je istaknuti da naš Klub daje istaknute članove Hrvatske nacionalne selekcije u svim uzrastima, o čemu možete pročitati na ovoj poveznici.

Naš Klub je u ovom trenutku najuspješniji u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, a napori i ciljevi su usmjereni na postizanje još značajnih uspjeha u budućnosti. Klub je doista primjer zajedništva - za njega nastupaju djeca iz Zagreba i Hercegovine, što je primjer dobre suradnje i povezanosti domovinske i iseljeničke Hrvatske. Osim toga, danas je naš Klub Hrvatska u malom - jedno srce za našu Hrvatsku!

Logo
  • Lokacija

   Karate klub "Hercegovina- Zagreb"
   Dom Sportova
   Trg Krešimira Ćosića 11
   10000 Zagreb

   Tel / Fax: +385 (0)1 6264 175
   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   www.hercegovina-zagreb.hr
   UPISI - 18:30 sati - 091 194 3695 | 095 392 6770 | 091 5535 111
Copyright © 2016 Karate Klub Hercegovina - Zagreb