Karate Akademija

Karate vrtić (3-5 godina)

Usvajanje osnova karatea (kroz osmišljene i prilagođene motoričke zadatke-igre djeci na zanimljiv i prihvatljiv način stvaramo sliku-percepciju o karate sportu). Također, jedan od važnijih ciljeva je razvijanje kognitivno-konativnih crta ličnosti (uspostava discipline, samodiscipline, timskog duha, samopouzdanja i samopoštovanja te osjećaja pripadnosti grupi), motoričkih sposobnosti (uvažavajući senzibilne faze razvoja).

Karate škola

U karate školi osim daljnjeg razvijanja motoričkih sposobnosti, poseban naglasak se stavlja na učenje osnova karate vještine. Uče se te usvajaju teorijska znanja o karateu (povijest, kumite, kate) praktična znanja koja se na kraju pokazuju na polaganjima za viša karate znanja iz karatea.

Natjecateljski karate

Obuhvaća dobne kategorije nacionalnog Saveza koje aktivno sudjeluju u natjecanju na regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini . U natjecateljskom karateu je posebno važan pravilan razvoj mladih karateka kako bi u kasnijim fazama seniorskog karatea osvajali medalje na velikim natjecanjima, te razvoja kompletnih sportaša kako bi mogli na različite načine doprinijeti karate sportu. Stručnost je vrlo bitna u natjecateljskom karateu zbog planiranja i programiranja treninga kako ne bi došlo do preopterećenja i ozljeda natjecateljskog kadra.

Logo
  • Lokacija

   Karate klub "Hercegovina- Zagreb"
   Dom Sportova
   Trg Krešimira Ćosića 11
   10000 Zagreb

   Tel / Fax: +385 (0)1 6264 175
   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   www.hercegovina-zagreb.hr
   UPISI - 18:30 sati - 091 194 3695 | 095 392 6770 | 091 5535 111
Copyright © 2016 Karate Klub Hercegovina - Zagreb