Naši programi

Individualni trening

U današnje vrijeme osobni treneri nisu stvar nekih modnih hirova već opća potreba da i ono malo vremena koje imate na raspolaganju za sebe i svoje vježbanje iskoristite na najbolji mogući način. Njihov je zadatak da na temelju vaših želja i ciljeva sastave program vježbanja,i prehrane te ga modificiraju ovisno od klijentovih želja i mogućnosti.
Individualni trening obuhvaća:

1. Preventivni trening - Preventivni kondicijski trening za konačan cilj ima smanjenje broja i težine ozljeda sportaša
2. Rehabilitacijski programi - Svi rehabilitacijski programi uglavnom se odvijaju u dvije faze: medicinska faza i postupci sportske rehabilitacije
3. Dopunski kondicijski trening za unapređenje morfoloških obilježja - Svaki sport postavlja specifične zahtjeve u odnosu na građu tijela, a kod kompleksnih sportova čak se za pojedine uloge i igračke pozicije te karakteristike razlikuju.
4. Dopunski kondicijski trening za razvoj motoričkih sposobnosti
5. Dopunski kondicijski trening za razvoj funkcionalnih sposobnosti
6. Dopunski trening za unapređenje tehničko-taktičkih sposobnosti - Učenje i usavršavanje tehničkih i taktičkih znanja najkompleksniji je postupak u sustavu sportske pripreme.
7. Psihološka priprema

FUNKCIONALNI TRENING

Ljudi se koriste raznim kretnjama u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti, no upravo te kretnje koju su motorički neispravne i nepravilno se izvode donose mnoge negativne utjecaje (deformacije kralježnice, ekstremiteta, opterećenje krvožilnog sustava…) na kompletan lokomotorni sustav te time otežavaju svakodnevni život i pridonose raznim oboljenjima i oštećenjima ljudskog skeleta.

Da bi izbjegli negativne učinke svakodnevnog života predlažemo Vam „funkcionalni trening“ kako bi naučili funkcionalnije izvoditi svakodnevne pokrete i time ojačali, unaprijedili svoje tijelo i s lakoćom te smiješkom koračali kroz svakodnevnicu.

Pod funkcionalnim treningom podrazumijevamo kružni-intervalni trening sa 6-15 radnih mjesta na kojima se izmjenjuju mišićne grupacije i uče, usvajaju te usavršavaju osnove čučnja, iskoraka, rad sa girjama, gumama, slobodnim utezima, trakama, trx.

Ovakav trening nudi najbrže transformacije tijela, topljenje potkožnog masnog tkiva, mišićnu izdržljivost, jakost te nudi velike benefite u poboljšanju srčanog i krvožilnog sustava.

Logo
  • Lokacija

   Karate klub "Hercegovina- Zagreb"
   Dom Sportova
   Trg Krešimira Ćosića 11
   10000 Zagreb

   Tel / Fax: +385 (0)1 6264 175
   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   www.hercegovina-zagreb.hr
   UPISI - 18:30 sati - 091 194 3695 | 095 392 6770 | 091 5535 111
Copyright © 2016 Karate Klub Hercegovina - Zagreb